Yerel Seçime Doğru

YOZGAT (AA) – Büyük Birlik Partisi Sorgun Belediye Başkan Adayı Binat Doğan, Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerine hazırlandıklarını söyledi.

YOZGAT – Büyük Birlik Partisi Sorgun Belediye Başkan Adayı Binat Doğan, Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerine hazırlandıklarını söyledi. Doğan, yaptığı açıklamada, Büyük Birlik Partisi’nin, geçmişi ve sicili tertemiz bir parti olduğunu, Türkiye'nin temiz partilere ihtiyaç bulunduğunu kaydetti. Yerel seçimlere, ilçe halkının büyük bir ilgi göstereceğini, bunu bilerek çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Doğan, şöyle konuştu: “Ülke dışından Türkiye’yi gözlemlemek daha kolay. Burada olup bitenleri dışarıdan görmek, sorunları izlemek ve objektif bir bakış açısı yakalamak mümkün. Çünkü, bir ay bir izine geliyor sonra birkaç yıl sonra tekrar geldiğinizde burada ne gibi gelişmeler olduğunu görebiliyorsunuz. İlçemizde tabi ki bir şeyle yapıldı, ancak bunlar yeterli değil. Burası Yozgat turizminin merkezi konumunda olmalıydı. Bunun için diyoruz ki, 'Bir oy geleceği değiştirir.' Ben Sorgunlu kardeşlerimden iyi düşünüp karar vermelerini istiyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: