Yerel Seçime Doğru

Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat İkiz,  "Çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, "Çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi. İkiz, AK Parti Havza Belediye Başkanlığı adaylığının kesinleşmesi ile ilgili olarak " 10 yıldır Havza ilçesinin bir çok sorununu çözdük. Bundan sonrada çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. İlçemizde mevcut devam eden yatırımlarımız var. İnşallah önümüzdeki 5 yılda bunlara yenilerini ekleyeceğiz" diye konuştu. İkiz, ustalık döneminde oyların artarak yollarına devam edeceklerini de açıkladı. .

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: