Yerel Seçime Doğru

 Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, "Siyasi iktidar bu seçimleri var olma, yok olma seçimine dönüştürdü" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, "Siyasi iktidar bu seçimleri var olma, yok olma seçimine dönüştürdü" dedi. Şenliler, partisinin Yozgat İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin gündeminin her geçen gün gerginleştiğini belirtti. Sorumlu mevkide bulunanlar ile toplumun önüne çıkanların ve kanaat önderlerinin kullandıkları dili çok iyi seçmeleri gerektiğini vurgulayan Şenliler, "Bir beldenin veya ilin yönetimini en iyi kim yaparsa onun seçilmesi gerekir. Siyasi iktidar bu seçimleri var olma, yok olma seçimine dönüştürdü" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: