Yerel Seçime Doğru

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Kozan Belediye Başkan adayı Kazım Özgan, seçim çalışmaları kapsamında Şevkiye Mahallesi'nde toplantı düzenledi.

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Kozan Belediye Başkan adayı Kazım Özgan, seçim çalışmaları kapsamında Şevkiye Mahallesi'nde toplantı düzenledi. AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Özgan, Güneri Caddesi'nde düzenlediği toplantıda vatandaşlara hitap etti. Özgan, belediye başkanı olarak 10 yıldır Kozan halkına hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek, bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetler ve projelerin asıl mimarının destekçileri olduğunu belirtti. Şevkiye Mahallesi'nin ilçenin en eski mahallelerinden biri olduğunu hatırlatan Özgan, "Eskiden Şevkiye Mahallemizin yolları bozuktu. Geçen sürede yollarının yüzde 90'ını parke kapladık. Mahallemizde yollarını parke yapamadığımız 5-6 sokağımız kaldı. Bu sokakların da ihaleleri yapıldı. Yakın bir zamanda bu yollarımız da parke ile kaplanacak. Şevkiye mahallesi bundan önce olduğu gibi bundan sonra yapacağımız hizmetlerle çok daha güzel mahalle olacak" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: