Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Toptancılar Sitesi'ni ziyaret etti.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Toptancılar Sitesi'ni ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, İl Başkanı Bülent Tüfekci ile gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, Malatya'nın gelişmesinde ticaret ve ekonominin çok önemli olduğunu belirterek, "Esnafımız ne kadar güçlü olursa, sektörel bazda kendilerini geliştirebilecek alanlara taşınırlarsa, o sektörde büyümenin ve bölgeye hitap etmenin önü açılmış olur. Bu vesileyle de esnaflarımızla her zaman bir görüş alışverişi içinde olmamız gerekiyor" ifadesini kullandı. Toptancılar Sitesi Başkanı İlyas Karaca da Çakır'a destek olacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: