Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, 2. seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, 2. seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Turgut Temelli Caddesi'ndeki açılışta konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti döneminde yapılanların hiçbir iktidar döneminde yapılmadığını belirtti. Yatırımlar ve hizmetler noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Şahin, "Biz herkesin ve her kesimin partisi olduk. Kim ne ararsa AK Parti'de karşılığını, tanımını buluyor. Biz iktidara geldiğimizde ülkede siyaset rezil bir durumdaydı. Siyasete ve siyasetçiye güven tamamen bitmişti ama bugün bakıyorsunuz siyasete ve siyasetçiye güven tavan yapmıştır" ifadelerini kullandı. Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır da seçim irtibat bürolarının açılışıyla tempolarını daha da hızlandıracaklarını kaydetti. - "Millet bizden boş konuşma beklemiyor" Milletin kendilerinden hizmet beklediğini belirten Çakır, şunları ifade etti: "Millet bizden boş konuşma beklemiyor. Kuru siyaset beklemiyor. Kirli siyaseti asla beklemiyor. Dolayısıyla bizden beklenene cevap verip hizmet üretmeliyiz. Göreve geldiğimizde hiç zaman kaybetmedik. Hiçbir zaman bahane üretmedik. Her yıl daha çok çalıştık. 5 yıl, tempomuzu arttırarak çalıştık." AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, 30 Mart'ta yeni bir Türkiye ve Malatya inşa etmek için yola çıktıklarını belirtti. Açılışa Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: