Yerel Seçime Doğru

 Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi Mahallesi'ndeki toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, milletin refahı, huzuru ve daha iyi bir ortamda yaşaması için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Şahin, "Bu güzellikleri hep sizler için yaptık ancak bunları küçük göstermeye, biraz daha önemsizleştirmeye, itibarsızlaştırmaya çalışan güçler, her zaman için olmuştur. Onun için biz, bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları, önce Hak'ka, sonra halka karşı sorumluluk bilinci içerisinde yapmak zorundayız" ifadelerini kullandı. Çakır da göreve geldikleri günden bu yana çok yüksek bir tempoyla Malatya'nın her noktasında çalıştıklarını belirtti. - "Kural dışı oyunları sizlerin oyları bozuyor" AK Parti'nin yaptığı güzel hizmetlerden rahatsız olan bazı kesimlerin bulunduğunu belirten Çakır, şunları kaydetti: "Faizlerin düşmesinden çok rahatsız olanlar var. Çeteler çökertildi, hortumlar kesildi. Bundan dolayı rahatsız olanlar var. Başörtüsünün serbest bırakılmasından, İmam Hatiplerin önünün açılmasından, Kur'an Kurslarının önünün açılmasından rahatsız olanlar var. Açılım süresinden rahatsız oldular. Halk için, bu milletin geleceği için ne varsa, birilerini rahatsız ediyor ama halkımız oyuyla sandıkta Başbakanına sahip çıktığı için hesapları bozuluyor. Kural dışı oyunların hepsini, sizlerin oyları bozuyor. Bu nedenle oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor." Toplantıya Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: