Yerel Seçime Doğru

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Çaykara ilçesiyle buraya bağlı Karaçam beldesi ve Köknar köyünü ziyaret etti.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Çaykara ilçesiyle buraya bağlı Karaçam beldesi ve Köknar köyünü ziyaret etti. CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Canalioğlu, buralarda yaptığı konuşmada, yeni Büyükşehir Yasası'nın iptali için Anayasa Mahkemesine başvurduklarını ancak reddedildiğini hatırlatarak, şunları ifade etti: "İktidar, siyasi bir kararla bu yasayı çıkarmıştır. CHP olarak biz yeni büyükşehirler kurulmasına karşı değiliz. İtirazımız il sınırlarının büyükşehir kapsamına alınmasınaydı. Anayasa Mahkemesine başvuruda bulunduk. Maalesef mahkeme başvurumuzu reddetti. CHP iktidarında bu yanlışı düzelteceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: