Yerel Seçime Doğru

CHP Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, "Bizim kültürümüzde büyüklerimize karşı sevgi ve hürmet en önce gelir" dedi.

CHP Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, "Bizim kültürümüzde büyüklerimize karşı sevgi ve hürmet en önce gelir" dedi. Aydın, "Yaşlılar Haftası" nedeniyle huzurevi ziyareti gerçekleştirerek yaşlılarla sohbet etti. Yaşlılar ve emekliler için çok güzel projeler hazırladıklarını ve seçilmesi halinde en kısa sürede bu projeleri hayata geçireceklerini belirten Aydın, "Yaşlılarımız, büyüklerimiz, hayatımızın yol göstericileri, rehberleridir. Bizim kültürümüzde büyüklerimize karşı sevgi ve hürmet en önce gelir. Onlar baş tacımızdır. Bizleri sevgiyle büyüten, üretkenliklerini bizlere devreden, toplumumuza güzellikler katan yaşlılarımıza sahip çıkmayı, deneyimlerini paylaşmayı onlara sevgi göstermeyi bir insanlık borcu olarak kabul etmek görevimizdir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: