Yerel Seçime Doğru

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, TÜMSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kesik'i ziyaret etti.

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, TÜMSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kesik'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ünver, hazırladıkları projelerin kenti yeniden canlandıracağını ve hak ettiği konuma getireceğini belirtti. Şehrin iyi idare edilemediğini savunan Ünver, şunları söyledi: "Maalesef ilimize yeterince önem verilmiyor. Yatırımlar günü kurtarmanın ötesine geçmiyor. Bakın bir Sakarya'nın haline. Sadece reklamlarla süslenmiş söylemlerden öteye geçmeyen şeyler görüyoruz. Kentin vizyona, iyi bir geleceğe ve yönetime ihtiyacı var. Biz bu şehir için ne yaparsak, kendi başımıza asla karar almayacağız. Herkes bu şehrin yönetiminde söz sahibi olacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: