Yerel Seçimin Ardından

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun,  "Kaset siyaseti, montaj siyaseti, iftira ve çamur siyaseti, plansız, hedefsiz siyaset kaybetmiştir" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Kaset siyaseti, montaj siyaseti, iftira ve çamur siyaseti, plansız, hedefsiz siyaset kaybetmiştir" dedi. Ercoşkun, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, tarihi öneme sahip bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, millet iradesinin sandığa yansıdığını ve çıkan tüm sonuçlara saygı duyulması gerektiğini vurguladı. Bolu'da elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Ercoşkun, "Başbakanımıza, Türkiye'de verilen desteğin Bolu'da da tezahür etmesi bizi oldukça memnum etti. Halkımız, büyük Türkiye hedeflerine sahip çıktı. Bu bir ekip çalışmasıdır. Hepimiz, AK Parti'nin temsilcisi olarak buradaki en büyük payın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da olduğunu biliyoruz" ifadesini kullandı. Ercoşkun, ahlak dışı yöntemlerle AK Parti'ye zarar verilmeye çalışıldığını kaydederek, şöyle konuştu: "Milletimiz, ülkemizin istiklaline uzanan elleri sandığa gömmüştür. Milletimiz siyaset dışı yollardan istikametimizin belirlenmesine, tavrını ve itirazını ortaya koymuştur. Sandık sonuçları, kimin kazandığından çok kimin kaybettiğini gösterir. Kaset siyaseti, montaj siyaseti, iftira ve çamur siyaseti, plansız, hedefsiz siyaset kaybetmiştir. Vesayetin her türlüsü bugün milletten tam bir Osmanlı tokadı yemiştir. Bugün kibir, gurur kaybetmiştir. Milletine tepeden bakan, milletini küçümseyen, millete en ağır hakaretleri yapan kibir bir daha kaybetmiştir. Siyasette, ekonomide ve demokraside daha güçlü olacağız. Artık eski Türkiye yok. Yeni Türkiye var."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: