Yerel Seçimlere Doğru

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için partisinden yeniden aday adaylığı başvurusunda bulunacağını bildirdi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için partisinden yeniden aday adaylığı başvurusunda bulunacağını bildirdi. Gökhan, yaptığı yazılı açıklamada, 2002 yılında devraldığı belediye başkanlığı görevini, 2004 ve 2009'daki yerel seçimlerde Çanakkale halkının verdiği büyük destekle perçinlediğini ve şimdiye kadar sürdürdüğünü belirtti. Görev süresinin son gününe dek Çanakkale'ye hizmet etmek, kentliye verdiği sözleri yerine getirmek üzere aynı şevk ve heyecanla çalışmalarını sürdüreceğine dikkati çeken Gökhan, şunları ifade etti: "Halkla birlikte, halkın içinde, Çanakkale'ye mekansal olarak daha konforlu, yaşamsal olarak daha özgür ve onurlu bir kent havası solutmak üzere birlikte yapacağımız daha çok şey olduğuna inancımla 2014 yılı mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerinde belirlenecek Çanakkale belediye başkanlığı görevine bir kez daha talibim. Aday adaylığı başvurumu yapmak üzere 29 Temmuz Pazartesi günü saat 12.30'da CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığında olacağım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: