Yerel Seçimlere Doğru

SİVAS (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri İlçe Başkanı Mehmet Yahşi, belediye başkan aday adaylığı dolayısıyla görevinden istifa etti.

SİVAS Suşehri İlçe Başkanı Mehmet Yahşi, belediye başkan aday adaylığı dolayısıyla görevinden istifa etti. Yahşi, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, "30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Suşehri Belediye Başkanlığına aday adayı olacağımdan dolayı MHP İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi. Yönetim kurulunun toplandığını belirten Yahşi, parti tüzüğü gereğince Yönetim Kurulu Üyesi Hubiyar Özdemir'in oy birliğiyle MHP Suşehri İlçe Başkanlığı görevine getirildiğini söyledi. Özdemir ise "Yaklaşan yerel seçimler öncesi Suşehri Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve Suşehri MHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Yahşi, kutsal bir göreve yelken açtı. İstifa nedeniyle boşalan ilçe başkanlığı görevi, parti tüzüğüne göre bana layık görüldü. Ben de Suşehri MHP İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğim ve Suşehri Belediye Başkanlığı için seçilecek arkadaşımıza var gücümle yardımcı olacağım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz