Yerel Seçimlere Doğru

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, belediye başkanlığı seçimlerinin partisi için yükseliş, AK Parti için düşüş dönemi olacağını öne sürdü.

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, belediye başkanlığı seçimlerinin partisi için yükseliş, AK Parti için düşüş dönemi olacağını öne sürdü. Kutluata, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014 yılında yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyledi. Türkiye'de huzurun ve güvenin sağlanması gerektiğini dile getiren Kutluata, "İktidar partisinin ciddi anlamda düşüşte olduğunu görüyoruz. Böyle bir ortamda partimizin oylarının yükseldiğini ve ileriye gittiğini görüyoruz. Önümüzdeki seçim dönemi Milliyetçi Hareket Partisi için yükseliş, AK Parti için düşüş dönemi olacak. Hem mahali hem de genel seçimler heyecan verici atmosferde geçecektir" şeklinde konuştu. Kutluata, daha önce parti içinde bulunmamış, siyaset yapmamış kişilere de kapılarının açık olduğunu anlattı. Belediye başkan aday adaylarını il teşkilatlarının belirlediğini, son kararı genel merkezin verdiğine işaret eden Kutluata, "Aday adaylarımızın hedefi adaylığını koydukları yerden seçimleri kazanmak olacak. Arkadaşlarımız seçimleri kazanma noktasında birbirlerine yardımcı olacak" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: