Yerel Seçimlere Doğru

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş, Sakarya'ya hizmet etmenin kendileri için ibadet olduğunu söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş, Sakarya'ya hizmet etmenin kendileri için ibadet olduğunu söyledi. Karasu ilçesine bağlı Konacık köyünde vatandaşların sorunlarını dinleyen Keleş, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye başkanlığına talip olduğunu ifade etti. Konacık halkından destek isteyen Keleş, "Sakarya'ya hizmet bizim için bir ibadettir. Hz. Ömer'in adaleti ile hizmet vereceğiz. Bölgelerden aldığımız oy oranına bakmaksızın, bölge ayrımı yapmaksızın hizmet vereceğiz. 'Belediyecilik bizim işimiz ve belediyeciliği en iyi yapacak kadrolar biz de' dedik. Göreceksiniz, bugüne kadar 'belediyeyi yönettim' diyenler, bizden çok şey öğrenecek. Biz Sakarya'da herkese belediyecilik dersi vereceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: