Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, soruların tespitinde, halkın atan nabzı olarak gördükleri muhtarlardan yararlandıklarını bildirdi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, soruların tespitinde, halkın atan nabzı olarak gördükleri muhtarlardan yararlandıklarını bildirdi. Türkoğlu, yazılı açıklamasında, Dörtyol ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiklerini belirterek, başta Hatay olmak üzere tüm yurda her alanda hizmet götürdüklerini kaydetti. Muhtarların, halkla iktidar arasında köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Türkoğlu, şu ifadelere yer verdi: "Muhtarlarımızla yürüttüğümüz istişarelerle halkımızın sorun ve taleplerine çareler üretiriz. Bu manada muhtarlarımız halkımızın atan nabzıdır ve biz bu nabzı tutarak sorunları teşhis edebiliriz. Şu an Türkiye’de 50 binin üzerinde olan muhtarlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi ve imkanlarının daha elverişli hale getirilmesine yönelik en büyük çabayı sarf eden hükümet AK Parti’dir. 2002'den önce 100 lira maaş alan muhtarlarımızın Bağ-Kur primleri de 15 günle sınırlıydı. Biz 11 Temmuz'da TBMM’den çıkardığımız yasayla muhtarlarımızın maaşını 875 liraya yükselttik. Ayrıca muhtarlarımızın Bağ-Kur primlerini de 30 güne tamamladık. İnanıyoruz ki muhtarlarımızın özlük hakları noktasında da daha fazla düzenlemeye ihtiyaç vardır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: