Yerel Seçimlere Doğru

KOCAELİ (AA) - Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Noğman Yüksel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Darıca ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Noğman Yüksel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Darıca ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Bir restoranda parti yöneticileriyle bir araya gelen Yüksel, Refah Partisi ile başlattıkları hizmet serüvenine kaldıkları yerden devam etmek için seçim çalışmalarına başladıklarını anlattı. Halkın nabzını tutmak için Dilovası'na geldiklerini ifade eden Yüksel, "Milli Görüş, yine iktidar olacak ve bu ülkede güneş yeniden doğacaktır" dedi. Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ise Dilovası'nın sorunlarının her geçen gün arttığına dikkati çekti. Sanayiye karşı olmadıklarını ancak Dilovası'nda hayatı olumsuz etkilediğini savunan Oğuz, "Bu vahşi yapılaşmaya maalesef ses çıkarılmamaktadır. Olan yine mazlum Dilovası halkına olmaktadır" şeklinde konuştu. Oğuz, Dilovası'nın en büyük hizmeti Milli Görüş döneminde gördüğüne işaret ederek, en güzel hizmetleri almayı sürdüreceğini sözlerine ekledi. Toplantının ardından heyet, bazı esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: