Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, ilçe başkanlarından seçim ile ilgili hazırlıklarını tamamlamalarını ve teşkilat çalışmalarına hız vermelerini istedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, ilçe başkanlarından seçim ile ilgili hazırlıklarını tamamlamalarını ve teşkilat çalışmalarına hız vermelerini istedi. Sorgun, partisinin il başkanlığında düzenlenen ilçe başkanları toplantısında, partilerinin yerel seçimlerde tüm illeri ve büyükşehirleri almayı hedeflediğini söyledi. Hedeflerinde 32 belediyenin tamamını almak olduğunu belirten Sorgun, "Bu uçuk bir hayal değildir ve bunu hedefleyecek tek parti de AK Parti'dir. Ama bu hedef için 24 saat yetmiyorsa 25 saat çalışacağız" dedi. Toplantıda, İl, ilçe, belde teşkilatlarının çalışmaları, danışma meclisleri, sandık danışma meclisleri, Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları, aday adaylığı başvuru süreci ve seçim çalışmaları hazırlıklarının ele alındığını ifade eden Sorgun, şunları kaydetti: "Yerel Yönetimler Seçimi'ne 5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Bu süreyi en verimli bir şekilde kullanarak bu seçimden de alnımızın akıyla çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için teşkilatlarımızın her yönden hazır olmaları gerekiyor. Her zaman olduğu gibi bu dönemde de sadece evlere değil gönüllere de girmenin gayreti içerisinde olacağız. Gönüller fethetmeden, çalışmadan, koşmadan hiçbir sonuç alınmaz ve seçim kazanılmaz. Asıl amacımız, bu güzel şehrin insanına, hemşehrilerimize hizmet etme mutluluğu ve hazzını yaşamaktır. Zira baştan beri halka hizmet hakka hizmettir dedik ve bu anlayışla 11 yıldır bu ülkeye hizmet etme gayretindeyiz. Partimizin hedefinde Türkiye genelinde 81 ili de almak var. Bizim de hedefimiz 32 belediyenin tamamını almak. Bunun için de gece gündüz çalışacağız. Sayın Dışişleri Bakanımızın da ifade ettiği gibi 24 saat yetmiyorsa 25 saat çalışacağız ve inşallah bu hedefimize ulaşacağız.” AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un başkanlık yaptığı toplantıya, ilçe başkanları, AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri ile İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: