Yerel Seçimlere Doğru

GAZİANTEP (AA) - MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, halkın yerel seçimlerde yetkiyi partisine vereceğine inandığını söyledi.

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, halkın yerel seçimlerde yetkiyi partisine vereceğine inandığını söyledi. Erzin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partisince 2 Kasım'da Kayseri'de düzenlenen aday tanıtım toplantısında kendisinin Gaziantep Büyükşehir belediye başkan adayı olarak açıklandığını ifade etti. "Gazi" şehrin sorunlarının takipçisi ve aynı zamanda bunların en sağlıklı çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşacaklarını vurgulayan Erzin, şehri elbirliğiyle daha yaşanabilir hale getireceklerini aktardı. Gaziantep'i turizm, kültür ve sanatın merkezi haline getireceklerini vurgulayan Erzin, şunları kaydetti: "Kentimiz spor ve sağlıkta da lider hale getireceğiz. Eğitim ise en temel sorun olarak alınacak. 12 Eylül sonrası 3 dönem CHP, 2 kez de AKP ile yönetilen Gaziantep halkı inanıyorum ki yerel seçimde yetkiyi MHP'ye verecektir." Gaziantep'in en temel sorunlarının eğitim ve ulaşım olduğunu anlatan Erzin, gelişmiş ülkelerin terk ettiği modelleri deneyerek sorunların çözülemeyeceğini savundu. Erzin, ildeki tüm belediye başkan adaylarının katılımıyla 16 Kasım'da tanıtım toplantısı düzenlemeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: