Yerel Seçimlere Doğru

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Ali İlbaş, "İnşallah bu memlekete fayda verip hayırlı olacak adaylarla halkımızın karşısına çıkacağız"

AK Parti Siirt İl Başkanı Ali İlbaş, "İnşallah bu memlekete fayda verip hayırlı olacak adaylarla halkımızın karşısına çıkacağız" dedi. AK Parti Siirt İl Başkanlığınca Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen temayül yoklaması öncesinde konuşan Komisyon Başkanı AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, merkez ve ilçe belediye başkan aday adaylarıyla ilgili süreci tamamladıktan sonra verilerin genel merkezde toplanacağını söyledi. Özkul, AK Parti Genel Merkezi'nin yapacağı değerlendirmelerden sonra sonuçların açıklanacağını belirtti. İlbaş ise, merkez ve ilçeler için kurulan 8 sandıkta yapılan temayül yoklamasında 700 delege oy kullandığını söyledi. İlbaş, merkez ve ilçeler için temayül yoklamalarını yaptıklarını ifade ederek, şöyle dedi: "AK Parti'ye gönül vererek aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah bu memlekete fayda verip hayırlı olacak adaylarla halkımızın karşısına çıkacağız. Temayül yoklamalarının sonuçları burada açıklanmayacak. Sonuçları genel merkezimiz değerlendirecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: