Yerel Seçimlere Doğru

 MHP Karamanlı Belediye Başkan Adayı  Ali İhsan Avcı, "Hiçbir zaman çamur siyaseti güderek bir yerlere varmaya çalışmayacağız" dedi. 

MHP Karamanlı Belediye Başkan Adayı Ali İhsan Avcı, "Hiçbir zaman çamur siyaseti güderek bir yerlere varmaya çalışmayacağız" dedi. Avcı, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, son zamanlarda Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger ile Belediye Meclis üyeleri arasında bazı sıkıntıların bulunduğunu, Özger'in sosyal medya üzerinden meclis üyelerini eleştirdiğini söyledi. Bu suçlamaların haksız ve yersiz olduğunu savunan Avcı, "Bugüne kadar Belediye Meclisinde önüme hangi proje getirilmiş de ben reddetmişim. Bunun bir izahı yok" diye konuştu. Avcı, son günlerde belediyeye ait arsanın satışı konusunda tartışmalar yaşandığını kaydederek, Özger'in kendilerini Karamanlı'nın önünü kapatmakla suçladığını söyledi. Avcı, şöyle konuştu: "Meclis üyesi olarak seçildikten sonra genel prosedür gereği üyeliğe başlamadan mal bildiriminde bulunduk. Talep edildiği zaman yine bildirimde bulunmaya hazırım. Zaten seçim süreci de başladı. Önümüzdeki süreçte hiçbir zaman çamur siyaseti güderek bir yerlere varmaya çalışmayacağız." Toplantıya MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve partililer de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: