Yerel Seçimlere Doğru

SİVAS (AA) - Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan adayı Sebahattin Tokgöz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını (STSO) ziyaret etti.

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan adayı Sebahattin Tokgöz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. STSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Yıldırım, yerel yönetimlerin önemine dikkat çekerek, belediye başkanlarının bir şehrin kaderini değiştirebileceğini ifade etti. Tokgöz'ün kenti ve sorunlarını bilen bir aday olduğunu belirten Yıldırım, Tokgöz'e adaylık sürecinde başarılar diledi. Sebahattin Tokgöz ise Sivas'ın kalkınması konusunda samimi adımlar atacaklarını belirterek, şunları kaydetti: "Bir şehrin kalkınması için belediye başkanı yeter diyoruz. Belediye başkanı, bu şehrin motorudur, yatırımcıların en önünde olmalıdır. Onlardan çok koşmalı ve onların bütün risklerini üzerine almalıdır. Bu seçimde, park ve bahçe yapacak kişiyi seçmekten öte göçü durduracak, kenti daha cazip bir il haline getirecek başkan seçilmelidir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: