Yerel Seçimlere Doğru

BİLECİK (AA) - Saadet Partisi (SP) Bozüyük İlçe Başkan Yardımcısı Necip Meral, görevinden istifa ederek, Bozüyük Belediye Başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Bozüyük İlçe Başkan Yardımcısı Necip Meral, görevinden istifa ederek, Bozüyük Belediye Başkan adayı oldu. Meral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, millete en güzel hizmetleri yapmak ve milli görüş belediyeciliğini milletle buluşturmak için çalışacaklarını belirterek, milli görüş belediyelerin, israfın ve yolsuzluğun önüne geçerek kaynak temin ettiğini söyledi. SP'nin adil bir şekilde davranarak adam kayırmadan hizmeti en üst seviyede gerçekleştirdiğini anlatan Meral, şunları kaydetti: "Bulunduğumuz bölgenin istihdamını artıran, üreticinin, bölge insanının desteklendiği hatta korunduğu projeler yapmak, milli ve manevi alanda eğitimi destekleyen ve teşvik eden yerel çalışmalar, başka şehirlere göçün önlenmesi ve tersine dönmesini sağlayan projeler gibi belli başlı konuları ortaya koyabilmek ancak milli görüş belediyeciliğinin yapabileceği bir şeydir. Bizler yapılan doğru işler için diğer parti mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederek yaptıkları güzel işlerin üzerine doğrular koyarak daha da geliştirerek hizmet yapmayı bir görev olarak biliriz. Milli görüşçülerin iktidar talebinin önceliğinin, belediye başkanlığını veya meclis üyeliğini kazanmak değil, Allah'ın rızasını kazanmak." Meral, amaçlarının, yerel veya genel seçimleri kazanarak iktidara gelip halka en güzel şekilde hizmet etmek olacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz