Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çorum'da sanatçı Mustafa Yıldızdoğan tarafından verilen konser öncesinde belediye başkan adaylarını tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çorum'da sanatçı Mustafa Yıldızdoğan tarafından verilen konser öncesinde belediye başkan adaylarını tanıttı. MHP Çorum İl Başkanlığı tarafından organize edilen aday tanıtım toplantısı, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Çorum Belediye Başkan adayı Ercan Daşdan ile birlikte ilçe ve belde belediye başkan adayları parti üyelere tanıtıldı. MHP İl Başkanı Ali Lek, belediye başkan adayları ile birlikte sahneye çıkarak, 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde partilerinin Çorum'da önemli bir başarı elde edeceğine inandığını belirtti. Aday tanıtımlarının ardından sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, konser verdi. Yıldızdoğan, seslendirdiği sarkılarla katılanlara çoşkulu anlar yaşattı. Çok sayıda partilinin katıldığı aday tanıtım toplantısına, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: