Yerel Seçimlere Doğru

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Can, Çıtlakkale Mahallesi'ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, sorunları dinledi. Burada açıklamalarda bulunan Can, hedefinin Giresun’u kollarından tutarak ayağa kaldırmak olduğunu kaydederek, "Amacım bu kentin önünü açmak. Maddi bir beklentim yok. Amacım sadece Giresun’a hizmet etmek, bu kentin önünü açmak. Arkamızda hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bize" dedi. "Bu kentin insanları birbiri ile geçinemiyor. Bir an önce birlik ve beraberliğimizi sağlamalıyız" diyen Can, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kentin geleceği için ortak çaba, gayret sergilemeliyiz. Bu kentin potansiyeli var aslında. Fakat potansiyelini kullanamıyor. Giresun birlik ve beraberliğini sağlayamazsa geleceği karanlık. Ordu bu birliği sağladı ve bugün nasıl bir gelişim gösterdiklerini hepimiz görüyoruz. Gelecek geçmişten ders alınarak inşa edilir. Ben birlik ve beraberliğin sağlanması için bu görevi üstlendim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: