Yerel Seçimlere Doğru

MANİSA (AA) - AK Parti Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, çöplük alanında incelemede bulundu.

MANİSA - AK Parti Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, çöplük alanında incelemede bulundu. Hüseyin Tanrıverdi, incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çöplüğün, Manisa'nın gülen yüzünün kara lekesi olduğunu vurguladı. Hükümetin desteklerinden yararlanıp çöplüğün ıslah edilmesi ya da teknoljinin getirdiği sistemle hem çevre hem halk sağlığına uygun hale getirilmesini hedeflediklerini dile getiren Tanrıverdi, "Bu doğrultuda, Ankara'dan çok değerli yöneticiler, yetkilililer ve işletme sahipleriyle birlikte inceleme yaptık. Göreve geldiğimizde, katı atık yönetimi projesi uygulayacağız. Katı atık yönetimiyle şehrimiz daha yaşanabilir ve temiz çevreye sahip olacak" diye konuştu. Tanrıverdi'ye, inceleme gezisinde, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mustafa Yılmaz ile partisinin ilçe başkanları da eşlik ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: