Yerel Seçimlere Doğru

 Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Reyhanlı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Reyhanlı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ergin, Ufuk-Der'i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 80 gün sonra sandığın geldiğini ifade eden Ergin, bunun Hatay'ın ve Türkiye'nin geleceğini belirleyecek bir sandık olduğunu kaydetti. Hatay'ın büyükşehir olduğunu hatırlatan Ergin, büyükşehirle beraber yeni bir çatı kurulduğunu belirtti. Ergin, seçimlerin sulhun, sukutun, barışın kardeşliğin, habercisi olmasını diledi. Ziyaretleri kapsamında Ergin, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin akrabası Ahmet Tolan'ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: