Yerel Seçimlere Doğru

GİRESUN (AA) - MHP Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 

GİRESUN - MHP Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Kentin bir çok bölgesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Erzurum, sorunları dinledi ve projeleri hakkında bilgi verdi. Erzurum, Giresun’un en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğunu belirterek, gençlerin gelecek kaygısıyla yaşadığını ifade etti. Amacının işsizliği ortadan kaldırmak ve Giresun’un geleceğine damga vurmak olduğunu söyleyen Erzurum, belediyenin dar bütçesini genişletip istihdama dönük yatırımlar gerçekleştirmeyi planladıklarını aktardı. Erzurum, "Böylelikle hem belediyeye gelir imkanları sağlayabilirsiniz, hem de kentimizdeki istihdam alanları yaratırız. Belediyenin böyle bir özelliği var. Bu kaynakları iyi yönetmekle alakalı bir durum. Bizim belediye olarak yapacağımız yatırımlarla beş bin kişiye hatta daha fazla kişiye iş imkanı sağlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: