Yerel Seçimlere Doğru

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, Fatih Mahallesi'nde bulunan Öz Aksaray sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, Fatih Mahallesi'nde bulunan Öz Aksaray sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Karabatak'ın ziyaretine, MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy ve MHP Belediye Meclis üye adayları eşlik etti. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini dile getiren Karabatak, her gittiği yerde sevinç ve coşkuyla karşılandığını dile getirdi. Karabatak, yaklaşan yerel seçimlerde, Aksaray’ın hak ettiği yere gelmesi gerektiğini belirterek, 44 kişiden oluşan uzman proje ekibiyle çalışmaların bittiğini, önümüzdeki günlerde başlıklar halinde projelerini açıklamaya başlayacaklarını aktardı. 30 Mart yerel seçimlere az bir zamanın kaldığını hatırlatan Karabatak, “Bizler, başkalarının başarısızlığı üzerine bu zamana kadar siyaset yapmadık. Artık Aksaray’ımızın kayıp olan 10 yılını nasıl telafi ederiz düşüncesi içerisindeyiz. Halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Projelerimizi tamamladık, yakın zamanda da hem basına hem de kamuoyuna projelerimizi duyuracağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: