Yerel Seçimlere Doğru

RİZE (AA) - AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, yerel seçimlerde çıtalarını daha yukarı çekmek için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, yerel seçimlerde çıtalarını daha yukarı çekmek için çalışacaklarını söyledi. Aydoğdu, parti binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiği etkinlikte yaptığı konuşmada, ilçe yönetimi olarak çalışmaları her alanda ciddi şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Yerel seçimlerde çıtamızı daha yukarı çekmek için çalışacağız. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımız fedakarca çalışmaktadır" dedi. Teşkilatın bir aile olduğunu ve beraber her yolda yürüdüklerini vurgulayan Aydoğdu, şunları kaydetti: "Yönetimde olmak veya olmamak önemli değil. Biz birlikte çalışacağız. Önemli olan AK Partili olmak ve Başbakanımıza yakışır nefer olmak. Yerel seçimde üzerine 1, 2 puan daha koyarak, AK Partili olan belediyemizi tekrar aynı şekilde Pazar'ımıza sunmayı amaçlıyoruz. Bunu hep birlikte yapacağımıza inanıyorum." Aydoğdu, ilçe belediye başkanlığı için 8 aday adaylarının bulunduğunu ifade ederek, "Rabbim birine bu görevi nasip edecek. Hangisi hayırlı ise o gelsin. Bizim aday seçecek lüksümüz yok. Biz, aday ayırımı yapmayacağız. Adayımız belirlenince biz onun askerleri olacağız. Her türlü platformda gece, gündüz çalışacağız. Biz AK Parti'nin neferiyiz ve Başbakanımızın arkasındayız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: