Yerel Seçimlere Doğru

HATAY (AA) – AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, yapamayacakları hiçbir işin sözünü veremeyeceklerini belirtti.

HATAY – AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, yapamayacakları hiçbir işin sözünü veremeyeceklerini belirtti. Ergin, seçim çalışmaları kapsamında, İskenderun ilçisine bağlı Sakıt, Bitişik, Akarca ve Çınarlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti'nin 11 yıl içerisinde yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele ettiğini ifade eden Ergin, "Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Bu hizmetlerin devamı için sizlerin desteği gerekiyor. Hatay geçmişte görmediği hizmetlerle buluştu ve buluşmaya devam ediyor. Sizlere ne söz verdik ise o sözün arkasında durduk. Yapamayacağımız bir sözü verip sizleri kandırma yoluna tenezzül etmedik. Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermeyiz" diye konuştu. Bölgenin sıkıntılarını büyük ölçüde giderdiklerini belirten Ergin, Hatay'ın geleceği için oylara talip olduğunu kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından Ergin, vatandaşların görüş istek ve taleplerini dinledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: