Yerel Seçimlere Doğru

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Kumluca'daki muhtarlardan destek istedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Kumluca'daki muhtarlardan destek istedi. Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, Kumluca Belediye Başkan adayı İsa Güzel ile partililer, Kumluca ilçesindeki bir restoranda muhtarlarla bir araya geldi. Akaydın, toplantıda yaptığı konuşmada, Antalya'da 700 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. Hizmette siyaset ayrımcılığı yapmadıklarını, insan odaklı çalıştıklarını anlatan Akaydın, Büyükşehir Yasası'na değinerek, Antalya'da sorumluluk alanının daha da genişlediğini, kentin nüfus ve bütçe olarak Kıbrıs'tan daha büyük olduğunu ifade etti. Yapılacak daha çok hizmetleri bulunduğunu, bundan dolayı da yeniden göreve talip olduklarını belirten Akaydın, "Önümüzdeki 5 yılda sadece Antalya’da değil, Kumluca Belediyesi ile hizmet yapacağız. Bunun için sizlerden destek bekliyoruz. Destek verseniz de vermeseniz de sizlerin başımız üstünde yeriniz var" diye konuştu. CHP İl Başkanı Devrim Kök de yerel seçimlerde başarılı olmak için seçime kadar gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Kumluca Belediye Başkan adayı İsa Güzel için muhtarlardan destek isteyen Kök, "Kumluca büyük bir köy olmuş ama kent olamamış. Şimdi İsa Güzel başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Kumluca’yı kent yapma adına geliyoruz ve sizlerden destek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: