Yerel Seçimlere Doğru

EDİRNE (AA) - AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, herkesi Edirne sevdasında birleştireceklerini belirtti.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, herkesi Edirne sevdasında birleştireceklerini belirtti. Günşen, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinğlu, muhtarlar ve kendisinin dün düzenlenen bir toplantıda bir araya geldiğini aktardı. Ev ziyaretlerinin de devam ettiğini belirten Günşen, şunları kaydetti: "Edirne, Osmanl'ya bir asır başkentlik yapmış, daha sonrasında da filli olarak başkentliğe devam etmiştir. Birçok potansiyeli olan bu güzel şehir maalesef son yıllarda bir suskunluğa bürünmüştür. Alması gereken hizmetleri alamamıştır. Oysa bu şehir, hakikaten birçok avantajlara sahip olan bir şehirdir. Pek çok şehrimize nasip olmayacak ölçüde tarihi ve kültürel potansiyele sahiptir. Bu şehrin suları vardır. Su medeniyettir, kültürdür ve hayattır. Ama maalesef biz üç nehrin buluştuğu, üç ülkenin buluştuğu, Balkanlara ve İstanbul'a çok yakın mesafede bulunan bu şehirde birçok değerimiz gibi suyumuzu da kullanamadık. Oysa su, berekettir. Yeniden bir planlama ile Edirnemizi 2023 vizyonuyla tekrar layık olduğu yere taşıma azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Edirne'yi çağdaş belediyecilik hizmetleriyle buluşturma sürecine dahil edeceğiz. Herkesi Edirne sevdasında birleştireceğiz. Çağdaş yöneticilik bunu gerektiriyor. Üzülerek söylüyorum. Benim şehrimin kanalizasyonunun hala nazlı Tunca'mıza ve güzel Meriç'imize akışını kabullenemiyorum. Bu şehirde hala vahşi olarak çöp depolama durumunu içime sindiremiyorum. Dolayısıyla bu şehirde hala alt yapı eksiklerini görmek beni üzüyor. Daha keyif alınır bir Edirne'yi el birliği ile yapmamız mümkün."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz