Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, "Hanımların rahat ve verimli vakit geçirecekleri mekanlar yapmak üzere geliştirdiğimiz projelerimiz var"

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, "Hanımların rahat ve verimli vakit geçirecekleri mekanlar yapmak üzere geliştirdiğimiz projelerimiz var" dedi. AK Parti Aksaray Kadın Kolları'nın organize ettiği ev toplantısına katılan Yazgı, burada aile ve sosyal projelerini anlattı. Kadınlara yönelik birçok projelerinin bulunduğunu dile getiren Yazgı, "Hanımların rahat ve verimli vakit geçirecekleri mekanlar yapmak üzere geliştirdiğimiz projelerimiz var. Aynı zamanda 'huzurlu yaşam aracı' adında yeni bir proje üzerinde halen çalışıyoruz" dedi. Yazgı, AK Parti Kadın Kolları'nın daveti üzerine toplantıya katıldıklarını belirterek, "Öncelikli olarak tanıtım toplantımızda açıkladığımız yaklaşık 110 proje var. 'Sosyal ve aile projeleri' adı altında hanımlarımızın da faydalanabileceği projelere yer verdik. Örneğin; hanımlarımızın çocuklarıyla gelip birlikte rahat vakit geçirecekleri bir mekan oluşturmak, kadınlarımız için spor kompleksi projesi hazırladım. Yapılacak bu kompleksin içinde havuz, hamam, sauna, jimnastik salonu, toplantı salonu, çalışma atölyeleri ve kütüphanelere yer vereceğim" şeklinde konuştu. Projelerinin asla sınırlı kalmayacağını belirten Yazgı, mahalle gezilerinde kendilerine sunulan önerileri de projelerine dahil edebileceğini kaydetti. Ev toplantısına, AK Parti Aksaray Kadın kolları Başkanı Sevinç Kasal, Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, kadın kolları yönetim kurul üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: