Yerel Seçimlere Doğru

DENİZLİ (AA) - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, belediye başkanlığına yeniden aday gösterilmeyince AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

DENİZLİ - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, belediye başkanlığına yeniden aday gösterilmeyince AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Şevik, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için AK Parti adayı olarak yeniden hizmete talip olduğunu ancak parti genel merkezinin tercihinin başka bir aday ile seçimlere girmek yönünde olduğunu belirtti. Aday gösterilen kişiye bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyen Şevik, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Ancak geçen yıllar gösterdi ki, Buldan için yapılan hiçbir çalışma yeterli değildir. Biz adaylığımızı bu gerçek üzerinden açıklamıştık. AK Parti'nin başka bir adayı tercih etmesi, Buldan için düşündüğümüz hizmet profilini değiştirmemektedir. O nedenle adaylık fikrimiz değişmedi. Masa başında kaybetmiş olabiliriz. Yaptığımız çalışmalar yeterince değerlendirilmemiş olabilir. Ama bu bizim hizmet arzumuzu ortadan kaldırmak bir yana daha da kamçılamaktadır. Adaylık çalışmalarımıza dün olduğu gibi bugün de kesintisiz olarak devam ediyoruz. Biz arkadaşlarımızla birlikte seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz. Birkaç gün içinde bağımsız veya başka bir partiden adaylığımı açıklayacağım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: