Yerel Seçimlere Doğru

68 Yeni Aksarayspor’un taraftar grubu 68 Siyah İnciler, AK Parti Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

68 Yeni Aksarayspor’un taraftar grubu 68 Siyah İnciler, AK Parti Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Yazgı, ziyarette, her zaman spora ve sporcuya önem verdiklerini söyledi. Mustafa Kemal Atatürk’ün "Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur" dediğini hatırlatan Yazgı, "Yani spor insana güç katar. O yüzden şehrimizde yapılan tüm sportif faaliyetlerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi. Yazgı, spor dalları arasında futbolda istenilen seviyeye ulaşamadıklarının belirterek, şunları anlattı: "Atletizm, hentbol, yıldızlar ve genç basketbol, okçuluk ve sayamadığımız daha birçok dalda ilimizin başarısı ortadadır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Türkiye derecesi elde elmiş lisansı birçok sporcumuz bulunmaktadır. Gönül ister ki aynı başarıyı futbolda da gösterebilelim. Allah’ın izni ve halkımızın takdiriyle Belediye başkanı seçildiğim andan itibaren, sportif faaliyetlere gereken hassasiyeti göstereceğim." Siyah İnciler Grubu adına konuşan Amigo Yasin Atak ise taraftar grubu adına Haluk Şahin Yazgı'ya hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için geldiklerini belirterek, "Başkanımızdan destek sözü almak için de ziyaret ettik. Başkanımız diyorum çünkü kendisini şimdiden başkan olarak görüyoruz. Başkanlığa seçildikten sonra şehrimiz adına spora destek vermesini kendisinden rica ediyorum. İlimiz tanıtımında, sportif başarılarının etkisi göz ardı edilemez" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: