Yerel Seçimlere Doğru

HATAY (AA)- Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, seçim çalışmaları kapsamında, Antakya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

HATAY (AA)- Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, seçim çalışmaları kapsamında, Antakya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Savaş, ziyarete yaptığı konuşmada, memlekete en iyi hizmeti getiren başkanların, muhtarların iş başına gelmesini temeni ettiklerini belirtti. Daha önce 16 büyükşehre 14 tane daha eklenerek 30 büyükşehir konseptinin olduğunu ifade eden Savaş, "Biz de bu çerçevede nasıl bir büyükşehir hayal ediyorsak onun hazırlığını yağmış durumdayız. İki yıldır arkadaşlarımızla beraber Hatay'ın eksikliklerini alt yapıdan üst yapıya kadar bütün yapılması gerekenleri hazırladık. Her bir ilçe için büyük proje hazırladık. Büyükşehir deyince aklımıza ilk başta huzur, daha sonra da hizmet gelmektedir. İnsanlarımızı tüm renkleriyle kucaklayacak, birlik ve beraberliklerine katkı sağlayacak, herkesin geleceğe umutla bakmasını sağlayacak hem büyükşehir hem de ilçe belediye başkanları gerekmektedir. Önce huzur daha sonra hizmet gelmektedir. İnşallah bu huzura katkı sağlayacak insanlarımızın iş başına gelir diye düşünüyorum " diye konuştu. Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Adullahoğlu ziyareten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, basın olarak parti yetkilileriyle halk arasında bir köprü vazifesi yaptıklarını, Hatay'a en iyi hizmetlerin yapılması için bütün parti başkanlarına başarılar diledi. Ziyarette Savaş'a CHP Antakya Belediye Başkan adayı Mehmet Ramiz Parlar da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: