Yerel Seçimlere Doğru

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, Mut ilçesini ziyaret etti.

MERSİN - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, Mut ilçesini ziyaret etti. Palantepe köyünde araç konvoyu ve kalabalık partiler tarafından karşılanan Özcan, CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar ve CHP Mut Belediye Başkan adayı Aslan Küçük ile parti binası önünde partililerle bir araya geldi. Yeni yasayla birlikte Mut'un Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandığını hatırlatan Özcan, "Mut'ta yapacağımız projeleri gözden geçirdik ve üzerine eklenmesi gereken projeleri de ekledik. Bizim görevimiz Mut’a hizmet etmek. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Önümüzdeki seçimlerde de Mut adayımıza başarılar diliyorum. 30 Mart’ta Mut’tan mutlu haberler alacağımıza inanıyorum" dedi. CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar da Büyükşehir ve Mut belediye başkanlıklarını kazanacaklarını iddia etti. CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ise seçilmesi halinde projelerini hayata geçireceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: