Yerel Seçimlere Doğru

KAYSERİ (AA) - BBP Kayseri İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman ve belediye başkan adayları, Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu'nu (KASİDEF) ziyaret etti.

BBP Kayseri İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman ve belediye başkan adayları, Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti. İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ziyarete konuşan Federasyona bağlı derneklerin başkanları, BBP'ye her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti. Sivas Oluktaş Köyü Derneği Başkanı Ali Mızrak, BBP'nin merhum Yazıcıoğlu’nun emaneti olduğunu belirterek, "Sivaslı olarak emanete sahip çıkmak ve desteklememiz gerekir. BBP ye kapımız her zaman için açıktır. Seçimlerde adaylarımıza başarılar dileriz" dedi. KASİDEF Genel Sekreteri Metin Ceren de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarete, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Saraçoğlu, Melikgazi Belediye Başkan adayı avukat Zülfikar Ali Erdoğan, Kocasinan Belediye Başkan adayı İbrahim Özbek katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: