Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, 30 Mart'taki seçimde her ilçede çok başarılı olacaklarını belirterek, "Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak"

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, 30 Mart'taki seçimde her ilçede çok başarılı olacaklarını belirterek, "Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak" dedi. Dişli, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu önderliğinde tüm adaylarla çok başarılı çalışma dönemi geçireceklerini söyledi. "Her ilçede çok başarılı olacağız" diyen Dişli, "Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Başbakanımız, huzur bulduğu Sakarya’dan çok büyük başarılar bekliyor. Tüm adaylarımızı tebrik ediyorum" ifadesini kullandı. AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek de önemli süreci geride bıraktıklarını belirterek, tüm adaylara başarılar diledi. Seçim sonrası 17 AK Parti'li belediye ile hizmet etmeye devam etmek istediklerini kaydeden Atabek, "Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde önemli hizmetleri hayata geçirdik. Sakarya, güçlü teşkilatları ve belediyeleriyle Türkiye’ye örnek şehir. Bunu inşallah bir kez daha gösterip aynı ivmeyle yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Adayların Sakarya’ya hayırlı olmasını dileyen Toçoğlu ise 3 ilçede aday değişikliği olduğuna dikkati çekti. "Belediyecilik bizim işimiz, hizmet bizim işimiz" diyen Toçoğlu, milletimize hizmet etmek için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu da millete hizmet yolunda mücadeleye devam edeceklerini ifade ederek, milletin yüzünü bir kez daha güldüreceklerini kaydetti. Uncuoğlu, daha sonra ilçe belediye başkan adaylarını gazetecilere tanıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: