Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, partisinin kadın kollarıyla yaptığı toplantıyla seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, partisinin kadın kollarıyla yaptığı toplantıyla seçim çalışmalarına başladı. Tutal, parti binasındaki toplantıda, tek amaçlarının Seydişehir'e hizmet olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını aktaran Tural, seçim sürecinin zorlu geçeceğini, en iyi hizmetlerin halka yansıması için gayret göstereceklerini dile getirdi. Tural, çalışmalara, kadın kollarının daveti üzerine katıldıkları toplantıyla başladığını belirterek, "Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla el ele vererek, büyük hizmetlere imza atacağız. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Özellikle kadın kollarına bu toplantıyı tertipledikleri için teşekkür ediyorum. Belediye başkan adayı olarak projelerimiz hazır. Biz 'Ak' belediyecilik anlayışını ilçemizle tanıştıracak ve milletimize hizmeti etmek için çalışacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: