Yerel Seçimlere Doğru

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İzmir’de çok iyi bir sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

İZMİR - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İzmir’de çok iyi bir sonuç alacaklarına inandığını söyledi. Yıldırım, Karşıyaka Spor Kulübü Tesisleri'ni ziyaretinde, voleybol salonunda genç bayan voleybol takımının bir süre antrenmanına katıldı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Yıldırım seçimin yaşanan olaylarla zorlaşıp kolaylaşmadığını belirterek şunları söyledi. "Biz, defalarca seçime girdik her seçimi önemseriz, onun için biz seçimlerde çok iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Bunu, İzmir’de kampanya sürecinde hemşehrilerimizin bize gösterdiği ilgiden görüyoruz. Ne yaşanırsa yaşansın, biz İzmir’de çok iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz." Yıldırım, bir başka soru üzerine "Biz, tüm köylere hizmet götürüyoruz. İster bir köy olsun, ister o köyde bir kişi yaşasın. Bu ülkenin bayrağının dalgalandığı her yere hizmet götürmek bizim görevimizdir" dedi. - Kocaoğlu'nun koruma eleştirisi Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "seçim çalışmalarına koruma ordusuyla katılıyor, bakan gibi talimat veriyor" şeklindeki eleştirilerine de cevap verdi. Şaşalı, tantanalı bir hayatlarının hiçbir zaman olmadığını vurgulayan Yıldırım, 11 yıl boyunca halkla iç içe olduklarını belirtti. Valiliğin verdiği 2 koruma ile dolaştığını ve bakanlık gücünü başkanlık yarışında kullanmadığını ifade eden Yıldırım, "Belediyenin panolarında, otobüslerinde kamu mekanlarında, reklamlar, ilanlar alabildiğince devam ediyor. Bunların İzmir Büyükşehir Belediyesi adına yapıldığı söyleniyor ama seçim atmosferi içinde bunun ne kadar doğru olduğunun da takdirini İzmirli hemşehrilerime bırakıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: