Yerel Seçimlere Doğru

MHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Halil Aker, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Kesmez ve Hotamış mahallelerini ziyaret etti.

MHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Halil Aker, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Kesmez ve Hotamış mahallelerini ziyaret etti. Aker, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade eden Aker, "Girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. 30 Mart tarihinde ilçemizde yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Gösterilen ilgi bize moral veriyor" diye konuştu. MHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Aker'e arabaşı ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: