Yerel Seçimlere Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, mahalle ve köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

KAYSERİ - AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, mahalle ve köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi. Palancıoğlu, bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, vatandaşların ilk ulaştığı ve sıkıntılarını paylaştığı kişilerinin muhtarlar olduğunu belirtti. Muhtarlarla sık sık toplantı yaparak sıkıntılara çözüm arayacaklarını ifade eden Palancıoğlu, şunları kaydetti: "Sıkıntı ve istekler bağlamında istişareler yapacağız. Yol, kaldırım ve temizlik gibi işler belediyenin yapmak zorunda olduğu asli görevleridir. Sizler bunların yanında mahalle ve köylerimizdeki vatandaşlarımızın isteklerini eksiklerini yazılı raporlar halinde bizlere hazırlayın ve teslim edin. İnşallah göreve geldiğimiz gün itibariyle de sizlerin istekleri doğrultusunda biran önce bu çalışmalara vakit kaybetmeden başlayalım. Kısa süre sonra tek tek mahalle ve köylerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde dinceleyeceğiz"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: