Yerel Seçimlere Doğru

BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Fikret Kır, partisinin Yalova Belediye Başkan Adayını, basın toplantısıyla tanıttı.

BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Fikret Kır, partisinin Yalova Belediye Başkan Adayını, basın toplantısıyla tanıttı. Kır, Şaban Temüge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'ndeki basın toplantısında, Yalova'da seçime Talip Bayburtlu ile gireceklerini söyledi. Yalova'nın problemlerine çözüm olacak projeler hazırladıklarını anlatan Kır, şöyle konuştu: "İktidarın Belediye Başkanı, Yalova ve çevresinin sorunlarını çözmekle uğraşmalıdır. Bununla ilgili mazeretler uyduruyorlar. Onlar boş vaat ve sloganlarla geliyor. Yanlarına iki bakan, 4 milletvekili alarak gelecekler. 'Sizlere şöyle şöyle hizmetler vereceğiz' diyecekler ama vermeyecekler. Bizler dürüst siyasetçileriz. Dürüstlüğü ve emeği her şeyin üstünde tutuyoruz. Yapamayacağımız bir şeyi hiçbir zaman 'Yaparız' demedik. Ellerimiz, kirli işlere hiç bulaşmadı, bundan sonra da bulaşmayacak. Siyasette temel şiarımız dürüstlüktür. Yalova'da problem yok. Yalova'da problemleri çözemeyen siyasetçi problemi var." Kır, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını ise daha sonra basına tanıtacaklarını sözlerine ekledi. Bayburtlu ise hiçbir şaibesi olmayan, sicili temiz kadrolarla vatandaşlara ellerini uzattıklarını dile getirdi. Hiçbir zaman halkın başını öne eğdirmediklerini vurgulayan Bayburtlu, "Sizlere güvendik ve yalnızca milletimize güvendik. Şimdi de diyoruz ki bize inanın ve güvenin, bizlere destek verin ve elimizi tutun. Herkesin yüzü birlikte gülsün diye hepinizi birlikte belediyecilik yapmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: