Yerel Seçimlere Doğru

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Ceyhan Belediye Başkan adayı Mehmet Yardımcı ile belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Halkların Demokratik Partisi'nin Ceyhan Belediye Başkan adayı Mehmet Yardımcı ile belde belediye başkan adayları tanıtıldı. Orhan Ekinci Bulvarı'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan BDP Adana İl Başkanı Uğur Bayrak, HDP'nin eşitlikçi ve özgürlükçü bir parti olduğunu belirterek, BDP olarak ilk kez seçime girecek HDP'yi destekleyeceklerini söyledi. HDP İl Başkanı Yusuf Tek ise Adana ve ilçelerinde katılımcı ve şeffaf belediyeciliğin olmadığını savunarak, HDP olarak Adana'da ve ilçe belediyelerinde iddialı olduklarını dile getirdi. Tek, sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve halkın sorunlarına çözüm üreteceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından, HDP'nin Ceyhan Belediye Başkan adayı Mehmet Yardımcı, partilileri selamlayarak seçimde destek istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: