Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Küre Belediye Başkan adayı Ayhan Suna, belediye meclisi üyeliği ve ilçe başkanlığı döneminde ilçeye birçok hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Küre Belediye Başkan adayı Ayhan Suna, belediye meclisi üyeliği ve ilçe başkanlığı döneminde ilçeye birçok hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Suna, patisinin ilçe başkanlığında yaptığı konuşmada, ilçe halkının teveccühü ile hizmetlerine bundan sonra da devam etmek istediğini anlattı. İktidar partisi olarak daha net sözler verdiklerini belirten Suna, "Planlarımız, projelerimiz ve ilçemize yapmak isteğimiz hizmetlerden çok 30 yıldır muhtarlık görevi yapmış gurur duyduğum merhum babam Kamil Suna’nın yolunda ilerlemek için kendimi hizmete adadım. Teşkilatım ve siz hemşehrilerimle omuz omuza gelerek kapı ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. İlçemizi geleceğe taşıyacak adımlar atmak için aday olduğum 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: