Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir'in köy ve beldelerinde seçim çalışmalarına katılarak, AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal'a halktan destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir'in köy ve beldelerinde seçim çalışmalarına katılarak, AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal'a halktan destek istedi. Tüfekci, köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, milletin güvene ve istikrara oy verdiğini söyledi. Gezi olayları ile başlayan olayları halkın çok iyi okuyup tahlil ettiğini belirten Tüfekci, şunları kaydetti: "Bu millet demokrasi ve istikrardan yana tavrını açıkça ortaya koymuştur. Bunun en güzel cevabını 30 Mart'ta sandıkta verecektir. Milletimiz kendisine ve Başbakanımıza oynanan oyunların farkında. Bu millet fotoğrafın büyük halini çok iyi okuyor ve her şeyi de biliyor. Siyasi partiler sandıkla gelir, sandıkla gider. Biz bu partiyi milletle birlikte kurduk. Bu partinin sahibi, milletin kendisidir." Mehmet Tutal ise dostluk ve kardeşliğin yaşandığı bir Seydişehir meydana getirmek istediklerini ifade etti. Seydişehir'e hizmet için büyük projeleri olduğunu anlatan Tutal, "Büyükşehir belediyemizin gücüyle, taşra ile merkez arasındaki hizmet dengelenecektir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: