Yerel Seçimlere Doğru

RİZE (AA) - AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, "Belediye olarak vatandaşlarımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetleri artıracağız"

AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, "Belediye olarak vatandaşlarımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetleri artıracağız" dedi. Kasap, Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, yıllardır devlet memuru olması sebebiyle Memur-Sen'de aktif olarak görev yaptığını belirterek, "Özellikle Eğitim-Bir-Sen'in konferans ve panellerinde aktif görev yaptım. Rize'de de sivil toplum kuruluşları ile birlikte olacağız. Memur-Sen ile Rize için çalışacağız" ifadelerini kullandı. Belediyenin yapması gerekenleri yapacağını kaydeden Kasap, "Bunların kaliteli ve doğru yapılmasına özen göstereceğiz. Öncelikle Rize'de varolan trafik sorununu çözeceğiz. Bu konuda Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım alacağız. Sosyal ve kültürel faaliyetler anlamında da ilimiz çok eksik. Belediye olarak vatandaşlarımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetleri artıracağız" diye konuştu. Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Türkiye'de 750 bin üyesi ile en büyük sendika olduklarını, Rize'de ise 6 bin 50 üyeleri olduğunu söyledi. Usta, Kasap'a başarılar dileyerek, insanı merkezine alan, insan odaklı belediyecilik görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: