Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Ataş'ın katılımıyla, "AK Parti Aksaray Teşkilat Toplantısı" yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş'ın katılımıyla, "AK Parti Aksaray Teşkilat Toplantısı" yapıldı. Bir otelde düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Nevzat Palta, AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda partili katıldı. Ataş, toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi. Oy verirken insanların, ülkesi ve dünya mazlumları için karar verdiğinin farkında olması gerektiğini belirten Ataş, “Bizden hizmet bekleyenlere, bize güvenerek görev verenlere karşı sorumluluğumuzun çok büyük olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bizim herkese gönlümüzü açarak, insanların gönüllerini kazanmak gibi bir sorumluluğumuz var. İstediğimiz tek şey; hiç kimseyi ayırt etmeden, herkese gönlümüzü açan, çocuğuyla, yaşlısıyla, genciyle, doğulusuyla, batılısıyla, güneylisiyle, kuzeylisiyle herkesi kucaklayan ve kuşatan bir anlayışla siyasetimizi sürdürmektir" diye konuştu. Toplantının ardından Somuncu Baba Külliyesi’ni ziyaret eden Ataş, "Külliye sosyal tesisi, camisi, şadırvanı ve gasil hanesiyle başından sonuna kadar çok güzel dizayn edilmiş. Belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Aksarayımıza da hayırlı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: